mandag den 14. september 2009

I Karlskrona med Peter "Futte"







Som sagt var der ellers planlagt en tur til Øland i sidste uge, en forlænget weekend i forbindelse med træffet.Men jeg måtte på job lørdag og den gode Frank Jurs måtte også på job.
Hva så ?
Jo et tilbud fra Peter "Futte" Svendsen ,2 dage i Blekinge skærgård med hans sommer hus som base og hans 15 fods jolle.Og med et par friske rapporter fra lokale om opvækst laks og "kun" 2 fiske dage for mig.
Første dag uden for Karlskrona gik kanon.Efter en times trolling hugger første laks.En på 3,5 kg
så der var :o) i båden.Vi havde et hug i timen de næste 6 timer men så døde det også ud ...
3 laks mell 3,5-5 kg og mistet 3 hvor en var rigtig stor på sideplaner m 50 g.At vi havde 2 hug på side planer var lidt specielt på denne årstid MEN vandet var KUN 11 C`....
Næste dag var klar igen men fra kl 7-14 ikke et hug og en lille laks til de lokale.Så vi besluttet og fiske gedder resten af dagen i den smukke skærgård.Et tilbud blev det til men men det gjorde ikke noget når vi kunne slutte dagen med grill pølser og bål i den flotte efterårs sol med udsigt over den smukke skærgård.
Ren energi til sjælen og det var med et stort smil på læben man kunne køre på arbejde lørdag i morgen solen.Peter var ude selv Lørdag og fanget en laks på 5 kg og en lokal fik 3 mens en anden fanget en på 12 kilo...!




Jan Svenstrup - jan@wildwater.dk

Ingen kommentarer: