søndag den 20. februar 2011

Lars var "Gæst-a-way" og klar til mere...





                Jo, mere ukendt, jo mere spændende


"Man skulle have et lystfiskerhjerte af teflonbeklædt sten for ikke at sige ja... Mine venner hos Getaway Tours havde gennem længere tid viftet mig om næsen med en ny potentiel destination: Rødehavet i det sydlige Egypten. Det indledende testfiskeri af vores lokale allierede Negrashi havde været mere end lovende, med især et helt overvældende godt blandet jigging-fiskeri. Men der var ikke rigtig hul på popperfiskeriet, så der blev lagt planer for en udforskningstur til steder, hvor ingen nogensinde har dyppet en popper. Og jeg blev inviteret.

Jo mere ukendt, fiskeriet er, desto mere spændende er det for mig. Og jo mindre man ved i forvejen om pladser, fiskebestande og sæsoner, desto større er tilfredsstillelsen ved at skabe resultater. Men desto større er risikoen også for, at noget driller. Eksempelvis havde vi grundlæggende ingen anelse om den lokale GT-sæson, så det var et skud i tågen, om fiskene var at finde på revene...
(Klip)
...For mit eget vedkommende er det helt sikkert ikke sidste gang, jeg besøger Egypten: Jeg er spændt på, hvordan popperfiskeriet er, når sæsonen er på sit højeste, og frem for alt ser jeg frem til en chance for at få jigget igennem: Jigging-fiskeriet dernede er tydeligvis virkelig godt og varieret, og i øvrigt med en bestand af dogtooth tuna, som er forbløffende i forhold til alt, hvad jeg har hørt om andre steder i verden. Det kunne være sjovt at prøve.


Umiddelbart kræver fiskeriet ikke nødvendigvis den samme grad af langfart, som vi fik rodet os ud i, så en hotelbaseret tur kunne være en fin løsning med et behageligt islæt af kolde drinks om aftenen og en seng, hvor man ikke behøver holde sig fast, mens man sover. Så historien om Rødehavet er to be continued..."

Med fiske hilsen Lars Nielsen.

Kig efter:  ”Scandinavian Popping & Jigging”. på FACEBOOK.....
------------------------------
Se billedgalleri her: https://picasaweb.google.com/Merkinballs/RedSeaEgypt#

Følg udvikling hos Get-a-way her :
http://www.getawaytours.dk/index.php

Eller endnu bedre-video trailer fra Panama med "bid i" :
http://www.youtube.com/watch?v=7zQZ0Q7QPfA&feature=player_embedded#at=37



Ingen kommentarer: