søndag den 25. september 2011

Vinder 1-3 DM i fladfisk 2011 -10500 flade...










Alle præmie vindere i hver kategori.







Nr 1 Team Det Løgn fra fyn







Nr 3 Team Garmin

Vinder 1-3 i Team - Det Løgn / Carpe Diem / Garmin.
Individuel blev unge Frederik Glud med en skrubbe på godt 1,5 kg og total 12 000.- rigere ! Stort tillykke til alle.
Selv blev vi i Team Big Bandit nr 5 efter en 3 plads igår som vi ikke kunne holde. Men vi super g(f)lade og super tak til Kim & Jesper for en fed weekend.
Der blev iøvrigt MINDST fanget 10500 flade ...så Onsevig har helt sikkert DM vandet til dette.

Se samlet resultat og art liste her:
http://www.onsevighavn.dk/dm-2011-i-fladfisk-2/resultatlister-dm/

Js
-----------------------------------

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Både Carpe Diem-teamet, Team Big Bandit og Team Garmin være diskvalificeret for snyderi til DM i Fladfisk 2011:
-Når man tager op i storebælt og henter sine fisk i en konkurrence, der foregår i Langelandsbæltet, og ydermere kommer tilbage med en hel kasse hvarrer, som tilfældet var med Team Garmin, så er der noget der begynder at stinke af rådden fisk, og det er ikke fiskene.
Så er der, for det første, ikke tale om, at det er den dygtigste lystfisker der vinder, men dén der har den hurtigste båd.
For det andet, er der ALDRIG nogensinde i dansk lystfiskerhistorie taget 20 hvarrer noget sted i landet på den samme dag.
-Man kan kun spekulere over, hvor lang tid de indvejede fisk har gået i det hyttefad hvor de var hentet fra, for de så alle noget slunkne ud. Derefter hvad garnfiskeren med hyttefadet har fået, for at holde kæft med dette.
Næste år vil det i hvert fald være slut med dén form for adfærd, da der kommer en breddegrads-restriktion på, som vil blive håndhævet af udlagte både med kikkerter. Men tillykke da til vinderne,-gad vide om de kunne se sig selv i spejlet før sengetid??-Man kan jo kun håbe på, de ikke kunne.

Kim [Big Bandit] sagde ...

Der er en eller anden der mener vi snyder. Det har vi ikke gjort og vi har heller ikke været meget længer nord på end sønder rev på langeland som ligger 10km syd fra nord endden. Inden man begynder og beskylde folk for noget skulle man måske have styr på de ting man skriver. De andre kan heller ikke have snydt da der ikke er nogle afgrænsning på hvor man må sejle. Det pisser mig af. især når vi har fanget alle vores fisk lige i området omkring ondsevig eller der hvor alle andre også lå.




Det med fiskeriet på hvar er godt han nævner jo Team Garmin er kanon dygtige hvar fisker de fisker næsten ikke andet. Det er ofte de har fanget rigtig mange hvar.




Det næste er vis det havde været garn fanget fisk ville de have garn mærker som jeg ikke har kunne se.




Det sidste ville da have været fedt for så ville vi nok have vundet.... Jeg og de andre kan nok godt se os selv i spejlet før senge tid bare fordi en gammel gnaven mand ikke kan tåle der er nogle der er beder end ham. Tab og vind med samme sind.

Jan.S sagde ...

Hej "Anonym"
Jeg må hellere kommentere DET jeg ved om din dårlige beskyldninger.
I bund og grund har du IKKE ret i nogle af dine synspunkter.
Der er fri ytringsfrihed - også her på bloggen .Men gerne have lov og svare/forsvare nogle af dine ukorekte bekyldninger!!
HVIS du er lokal skal du da være glad over nogle GIDER og holde/støtte (sponsore) denne fine "hygge" konkurrence- som det jo er - i dette/jeres område- indtægter på benzin,mad og husly ect.

1)Jeg kender personligt de 3 vindere i Team konkurrencen.De bruger ALLE massere af timer på deres fiskeri og ser du tilbage på andre konkurrencer så saer du dem tit i toppen.De kunne ALDRIG finde på og snyde så kunne de ikke deltage i dres elskede hobby ell. vise sig på nogle havne mere.
2)Jeg deltog SELV i Team Big Bandit og vi var med for første gang og kendte INTET til området-men fisker meget selv. Vi var ikke længere nord på end:
55 04845 / 10 56246

Og det kan flere både bevidne der så os-vi blev iøvrigt nr 5 og ingen præmie.

Og super ALLE har chancen for den store præmie som den glade unge Frederik.

Jeg syntes ikke vi skal kaste med mudder og HÅBER du læser div kommentare...

Mvh
Jan Svenstrup / BlueMagic

Einar sagde ...

Man skal ikke komme med beskyldninger med at folk snyder og så samtidig være anonym, det er kun dårlige taber og bøsserøve der gør sådan noget. Lær at fisk dit kvajhoved
Mvh. Einar

Filip Faurholm sagde ...

Hej Anonym

Janteloven er begravet dybt i din rygrad, hvorfor ikke acceptere at der er nogle der er dygtigere end en selv og være glad på deres vegne.

Jeg har selv flere gange og ved at flere har prøvet at fange over 20 hvar på en dag, ingen problemer i det.

Ang. sejlads så har jeg selv prøvet at sejle til tyskland fra bornholm under konkurence BTM 63sømil hver vej, så længe der ikke er regler der siger stop, så kunne Garmin jo have været sejlet til anholt og tilbage hvis de ville.

Så jeg syntes du skylde undskylde din uvidenhed omkring regler og fiskeri og bide i det sure æble og erkende at du har tabt en konkurrence til bedre fiskere

vh

Filip Faurholm

"SALTY"

Jørgen sagde ...

Trist som gode placeringer i konkurrencer ofte skal følges op med beskyldninger om snyd. Har selv prøvet det et par gange, og det slår lidt skår i glæden over at have gjort det godt til en konkurrence.

At toppe beskyldningerne op med et surt opstød over at nogen er villige til, indenfor reglerne, at sejle langt efter deres fisk gør det ikke bedre.

I øvrigt har vi selv haft over 20 hvar i båden flere gange, og er ikke i tvivl om at Team Garmin, om nogen vil være i stad til at gøre det samme.

Claus Madelung sagde ...

Nu kender jeg heldigvis at par af de deltagere som "anonym" beskylder for snyderi. Det kunne de aldrig finde på. Og de drenge har brugt flere timer på at testfiske end jeg bruger på et helt år. At de så bruger flere penge på orm, tobis mm til EN konkurrence end jeg bruger på et år er så en anden ting. De er vanvittigt dygtige og engagerede. De fortjener FULD respekt - ikke latterlige beskyldninger.

Bjarne Lehné sagde ...

Må bare tilslutte mig de øvriges betragtninger.

Sikken dog en gang utrolig uberettiget angreb på de tre team, ja magen til useriøs har jeg ikke set i mands minde og så endda anonym, HVOR HERRE BEVARS.

Kan egentlig godt forstå du ikke vil vedkende dig det skrevne, du er da på vej til at blive indlagt.

Sjovt at det lige er disse tre Team der angribes, for er der nogen i disse Team der står for ærlighed og sportsmandsship er det Søren Vest, Kim Mortensen og Jan Svenstrup som jeg har kendt i mange år.

Fy for den lede, find dig en anden hobby, jeg kunne jo risikere at støde ind i dig en dag.

Lad os andre nu fiske det bedste vi har lært

Bjarne Lehné