søndag den 27. januar 2013

Fiske RABAT Sverige-Bornholm !!

Se mere her :

Fiskeri i Østersøen

Grundet den lave saltholdighed i Østersøen er havørrederne og laksene mere aktive i den kolde årstid i Sydsverige og rundt omkring Bornholm. Mange drager derfor til begge steder fra hele Danmark for at dyrke kystfiskeriet efter havørred eller trolle efter laks på havet. Januar, februar og marts er de helt rigtige måneder til at trodse kulde og komme ud og få noget frisk luft og dejlige fiskeoplevelser.

Kystfiskeri efter havørred i Sydsverige
15. september til 31. december er havørreden fredet på kysten i Sydsverige. Derfor er 1. januar ”Premieredag” og både danskere og svenskere farer ud på pladserne denne dag. Hele januar og februar og marts er særlig interessante for danske havørredfiskere der vil prøve et lidt anderledes fiskeri. Chancerne for et pragteksemplar af en havørred er gode her, hvor de store blanke havørreder ofte kommer tæt på land på ædetogt. Især kyststrækkene omkring Simirshamn og Ystad byder på masser af spændende rev og skær. Kivik og Kåseberga er også et par rigtig fine pladser.
Læs mere her.
Få flere tip: Skillinge & Svarte ved Ystad

Kystfiskeri efter havørred på Bornholm
Bornholm er rigtig interessant som kystfiskedestination om vinteren. Der er stor tradition for en årlig vintertur til Bornholm, og det er med god grund. Hver vinter landes der et væld af pragtfulde store og flotte havørreder af de kystfiskere der tør trodse kulden og søge lykken på kysten. Selvom det kan virke ulogisk, og nok er en hel del køligere, så kan det godt betale sig at søge pladserne med pålandsvind eller dønninger der banker mod kysten. Blink, kystwoblere og fluer i hidsige farver er ofte den rette medicin om vinteren. Se mere om kystfiskeriet på Bornholm samt regler om fredningstider og zoner her.
Få flere tip: Lystfiskerguide & Din fangst

Trollingfiskeri i Sydsverige
Simrishamn er en ideel havn for trollingfiskerne. Forholdene for isætning af store trollingbåde er topklasse og frem for alt så kan der være en fremragende trollingfiskeri efter både laks og havørred i havet ud fra Simrishamn. Turen fra Danmark er knap så lang som til Bornholm og vil man kun af sted en dag eller to er Simrihamn et rigtig godt valg. I årets første måneder er det måske koldt, men fiskeriet kan være fabelagtigt. Det er ikke tilfældigt at Simrishamn er udgangshavn til adskillige konkurrencer igennem sæsonen. Har man ikke egen båd er der også mulighed for at hyre en guidebåd med skipper og alt udstyret, hvilket bestemt er en stor oplevelse.
Læs mere her.
Få flere tip: Johan Abelsson

Trollingfiskeri på Bornholm
Trollingfiskeriet på Bornholm kan være godt i januar of februar og topper i marts og april. Trollingfiskere med egen båd farer hertil og der er også gode muligheder for at hyre en trollingbåd med guide. I påsken er der en stor trollingkonkurrence på Bornholm og den helt store begivenhed Trolling Masters Bornholm foregår første uge i maj 2013, og er af landets allerstørste fiskekonkurrencer.
Læs mere her.
Få flere tip: Hotelpension Verona

Nedenfor finder du et udvalg af vores fisketilbud fra Club Øresundsbron:



Få gratis kort over fiskeri i Skåne




Lystfiskeguide - Johan Abelsson med rabat




Nordbornholms trolling med rabat




Sommerhus og lystfiskeri med rabat - 3 dage



First Hotel Olufström giver rabat på fiske-pakke




Få rabat på Bornholmerfærgen - med eller uden fiskebåd



Se flere gode tips og tilbud på Club Øresundsbron her.

 
 

Ingen kommentarer: