torsdag den 9. april 2009

Tilfreds Nicolaj ved Rügen igår (Klik på foto i stort)



April.Hans far måtte melde pas så Nico havde båden for sig selv,da vi sejlet ud fra Klintholm havn. ....ikke dårligt udgangs punkt.
Efter ca 10 min i området ned mod Rügen hugger en laks på 3,5 kg på downriggeren i 50 f på Ismo Magnum.Der sker ikke meget de næste timer mens vi høre der bliver fanget en del nord vest for os så vi rykker derop.En halv time efter fanger vi en laks på 5,3 kg på side paravane og 20 g bly og Ismo Magnum i Blå/gul m prikker.og kort efter får en båd ved siden af os dobbel hug med 2 laks på 11 + 15 kg.Lars og Einar i Team Crede II får også et par 10+ ved siden af os.
Vi bliver der og er næsten på vej hjem kl 18 45 da et en RIGTIG god laks tager en Vouksi Raksi agnhovede med en 13 cm tobis m 10 g bly på sideplaneren der bare bliver flået af sted i overfladen i spejlblanke vand. 960 fod...udløb.Panik. Men en sten hård fight på 45 min i solens sidste stråler klare Nicolaj i stor stil og ny fed PR til ham på hele 15,5 kg.Sådan.
Mange både havde kontakt og fik fisk.Bliver spændene og se hvad der sker idag....
Rart at være hjemme igen, efter et vildt Blue Marlin eventyr på Kap Verde øen Saint Vicente.Men NU det laks det gælder :o)

Send GERNE en rapport og evt MMS foto på :
22-219968
Mail: Jan@wildwater.dk
Så ligger jeg på med det samme...

Jan Svenstrup - jan@wildwater.dk

2 kommentarer:

TeamPower sagde ...

Dere har det morsomt. Nå er jeg meget klar til kjempe med noen store lakser. Du er en rå laksefiske Jan.

Jan.S sagde ...

Jamen altid velkommen på siden eller i båten :o)