onsdag den 21. september 2011

Flåd fisk fra Sundet.





Makrel bonanza på let grej


Makrellerne i Øresund – sundet mellem Danmark og Sverige – er meget stærke fightere. De er normalt svære at finde i stort antal men til gengæld har de størrelsen med sig. Netop derfor kan det være en udfordring at jagte disse stribede mini-torpedoer med let grej og en tilsvarende suveræn oplevelse, når det lykkes.
På det seneste har Kinetics sælger i det sydlige Sverige, Fredrik Lundblad, haft held til at friste makrellerne med sildestrimler i 6-9 meters dybde.

Mandag formiddag var Frederik atter på Øresund i selskab med Amer Zukanovic fra sportfiskebutikken Piscari i Helsingborg. Turen var en perfekt anledning til at få testet noget af det nye grej, der vil være tilgængeligt i butikkerne fra 2012. I dette tilfælde den nye Edge Dynamic Light Spin stang (9’6” 3-15 g) og det nye TiCA Stunna hjul. Både stang og hjul fungerede suverænt og i løbet af deres korte tur fangede Fredrik og Amer 20 bomstærke makreller fra 700 til 1000 gram og oplevede med andre ord et rent makrel bonanza på let grej.


Med venlig hilsen / Best regards

Peter Kirkby, Marketing Coordinator


-----------------------------------
Jan Svenstrup - jan@wildwater.dk

Ingen kommentarer: