onsdag den 19. august 2009

Fisk & Fri i Tivoli og Tv2 Morgen tv torsdag...



På torsdag skal Fisk & Fri's Jens Bursell og Gordon P. Henriksen fiske karper i Tivolisøen - live på TV2 i Go' Morgen Danmark.
TV2 OG GO' MORGEN DANMARK har netop inviteret Fisk & Fri's Jens Bursell og Gordon P. Henriksen på karpefiskeri i Tivoli. Og sådan et tilbud siger man jo ikke nej til.
Go Morgen Danmark sender nemlig fra Tivoli i denne måned, og på torsdag kan fiskeriet ses direkte transmiteret via live-TV fra Tivolisøen.
Tidligt torsdag morgen tropper Jens op med sit karpeudstyr, mens Gordon tager fluestangen med og binder en stribe karpefluer til formålet – han er nemlig fast besluttet på at fange en af Tivolis store karper på tørflue. Meteorologen og lystfiskeren Peter Tanev vil løbende interviewe Jens og Gordon om deres karpefiskeri samt følge med i, hvordan det går med fangsterne.
Umiddelbart lyder det jo let nok, men Jens har faktisk fisket i Tivoli før, og det er ikke altid, at karperne er helt så nemme som man måske kunne tro. Under alle omstændigheder kan du følge med på TV2 nu på torsdag den 20. aug. fra 6:30 til 9:00. Der vil være mulighed for at vinde et femårigt abonnement på Fisk & Fri, så husk at stå tidligt på og tænd for fjernsynet.
Mon pigerne skal rulle boilis...
Jan Svenstrup - jan@wildwater.dk

Ingen kommentarer: