onsdag den 21. april 2010

Bornholm trolling master 2010-ER igang!

Så er starten gået til BTM 2010.De 238 både er på vandet bliver spændende og se til aften hvordan det er gået.Knæk og bræk til de mange der trosser den kraftige fralands vind..

Præcist da klokken var 12.10 lød det traditionelle kanonbrag på molen i Tejn. Og herefter satte 238 trollingbåde med snurrende motorer kursen ud mod åbent hav.



Forude ligger nu fire dages konkurrence. Primært om at fange den største laks. Men der er også andre konkurrence indbygget i stævnet. Blandt andet den nordiske mesterskabskonkurrence og konkurrencen om hvilken båd, der fanger de fleste og største fisk - uden at man nødvendigvis bhøver at være den, der har halet vinderfisken indenbords.

Trollingbådene skal være i havn igen klokken 18.30, hvis de ønsker deres fisk anerkendt til konkurrencen. Konkurrencen slutter på lørdag.

TV 2/Bornholm sender hver dag både middag og aften fra stævnet. I aften vil der være direkte nyt fra havnefronten i Tejn klokken 19.30 og senere på Kanal Bornholm klokken 20. I udsendelsen klokken 20 bliver dagens største fisk vejet og ført i fangstloggen.

Følg med her :
http://www.tv2bornholm.dk/


Jan Svenstrup - jan@wildwater.dk

Ingen kommentarer: