mandag den 16. maj 2011

Simris : Årets største i BlueMagic

Ja den kan være svær og holde...Jan Andersen 16,250 kg

Søren & Jan på deres første Simris trolle tur - det dur !

Endnu en efter rapport :
Havde de friske fyre Søren Sloutrup & Jan Andersen fra Christianshavn med på endnu en fælles tur på det "Simriske hav".
Høj sol og sprælske laks bød fredagen på.
De fik trukket lod om stænger og ikke mindst "Sniger / Joker" stangen som har været til stor moro i år - man skiftes hver 1/2 time til denne - ikke alle husker det og pludselig er der hug -hvis tur- panik ect  :o)
Søren lage blødt ud med en fin fisk og lidt efter kom drømme hugget i Jan´s side på midterste planerboard stang hvor der kørte en "klasikker" til vandrings laksen - slütter farvet blink med 25 g bly foran.
Piv sagde klemmen og vræææææl med hop og dans bød laksen på. Super fight og til sidst var alt inde - vi skulle bare ikke mistet denne.Jan var spændt for og kunne bare lade den bestemme i 30 min. Var den mon fejl kroget...? Nej bare stor tung og stædig. Puuha alt gik godt og til sidst kunne en svedig og rystende Jan krampagtigt holde den tunge fisk mens Søren og jeg stor smilet og vi kunne alle tre stor juble.
Så langt i sæsonen er var årets største i BlueMagic en realitet.

Dagen efter blev til et par fine havørred ,mindre laks og mistet desværre 2 rigtig gode- der kun ville hugge på ekstra lange liner +200 f efter planerboardet, så derfor MEGET elastik på linen og derfor måske mistet fisk.Krogene fejler ikke noget ,har haft krognings procent på 100 de sidste mange ture.

Søndag var det for anden gang iår det gode makker par "lille"  Lasse og Hans "stol-killer" der fik et par fine laks med spræl i optil +6 kilo. Stærke fisk i det varme vand. Bedst alle dage - højfart & store blink. 
Nye dage Fredag og frem. Så må vi håbe mobilo´s virker... JS
---------------     ~~ ~ >)))*>
Jan Svenstrup

Ingen kommentarer: