fredag den 16. december 2011

Garmin GSD24 - ude nu !



Passer fra mod 4008 til 7015

Eks. på det nye GSD24


Så blev det endelig jul....
Garmins kortplottere er kendt for at være suveræne – nu har de fået det længe ventede supplement af ekkolodsteknologi i samme klasse: Det ekkolodsmodul, som Garmin-brugere overalt i verden har ventet på. Navnet er GSD 24 – et ekkolod som kan anvende almindelige transducere til at skabe helt ualmindeligt skarpe ekkolodsbilleder med fantastisk separation på alle dybder helt ned til 1500 meter.


GSD 24 er en knivskarp fishfinder direkte ud af indpakningen, men har samtidig alle de indstillingsmuligheder og velfungerende zoomfunktioner, som den dedikerede bruger kan ønske sig.

Det noget dyre GDS26 modul er på vej....

Der medfølger tilslutningskit, så eksisterende transducere kan anvendes ved opgradering til GSD 24. Modulet kan glimrende anvendes sammen med standardtransducere med særdeles tilfredsstillende resultater. Ønsker man det absolut fulde udbytte af GSD 24 – også hvad angår separation – anbefales high-end transducere med 1 kW effekt.

GSD 24 har et forbedret digitalt ekkolodsdesign til fremragende målangivelse og ydelse på dybt vand.


Få det klarest mulige billede

Med op til 2.000 Watt i sendestyrke og en dynamisk områdemodtager bringer GSD 24 digitale billeder til din kompatible Garmin-plotter. På systemet kan man bruge dobbeltfrekvens (50/200 kHz), og det indeholder forskellige sendestyrker (600 W, 1 kW og 2 kW), så du kan opnå nøjagtighed ved dybder på op til 5.000 ft (1500 m). Så uanset om du er ude at fiske eller blot gerne vil holde øje med bundforhold og revstrukturer under båden, får du vist et skarpere billede med en forbedret billedadskillelse og dybere bundregistrering.

Plug-and-play

Takket være nem tilslutning til Garmin Marine Network™ er GSD 24 lynhurtig at montere. Når den er tilsluttet, deles ekkolodsdataene på alle kompatible plottere på netværket. Derudover sikrer netværkets hurtige forbindelser, at skærmen opdateres lynhurtigt og med mindst mulig forsinkelse.

GSD 24: Se, hvad du er gået glip af....


Det "gamle" GDS22

Det nye GSD24

Laaangt flere detaljer og nu med "måger".

Se mere her  :

Og mere test - KLIK på Adobe version fra Syd Afrika - her via NB trolling :





2 kommentarer:

Freddi sagde ...

Det hedder altså GSD24 Og ikke GDS24 Sømand :-)

Jan.S sagde ...

Såååå sku den være fjong...
Så mangler vi bare du smiler på foto´s :o))))