søndag den 17. august 2014

Mere Kroatisk tun show


Kroatien rapport fra Team HTB Sunds . 
Søren Jensen skriver :
"Hej JS.
Her er lidt nyt til bloggen.
Det raske drenge fra Team Kluddermor startede søndag middagmen HtBSunds på krogen mod Jezera Kroatien.
Mandag middag tog Eva og jeg flyet fra Kastrup til Split, og om aftenen mødtes vi, efter at have ordnet bådpapir i Murter, med Anders og Kenneth i Jezera.
Tirsdag morgen gik det mod fyret, ud for at finde drivretning, og i med sild, sardiner og andet godt. Efter en times fiskeri fik vi hug på agnen i 40 meters dybde, Kenneth blev spændt for, og efter et kvarter lå hans første middelhavsfisk, ca15 kg Albacore på dækket.
I med grejet igen, og et par timer senere hug på freelineren, også her en pæn Albacore, som Anders fightede til den store guldmedalje.
Onsdag gik det ad bagvejen neden om Zirje, grejet i vandet, og igen tog det en times tid inden aktion, som igen kom på 40 meteren.
Kenneth blev igen spændt for, og efter en god halv time kunne han lande hans første blåfinne, mellem 40 og 50 kg, hurtige fotos og ud med krog og tun.
Senere på dagen hug på 100 meteren, Anders blev spændt for, hvilket resulterede i en Albacore omkring de 20 kg.
I dag, torsdag blev det en tidlig start, vejrudsigten var ikke god. Vi tog igen bagvejen ud for at vinde fisketid, og omkring 10.30 begyndte himlen at formørkes, og vi besluttede os for at tage ind.
Selvfølgelig skal det store hug så komme på dette tidspunkt, et vræl på 100 meteren, indikerede fisk, Anders vurderede det til en mindre fisk, og ville ikke i harnisk, men valgte et almindeligt fightbælte, det skulle derefter tage ham en times hårdt arbejde før en tun på omkring 70 kg lod sig lande,  hurtige fotos og ud med fisken igen, derefter stod det til mig at få os ind gennem en fandens Bora - Bora, hvor havet i løbet af 30 minutter rejste sig til 2 meter bølger.
Nye rapporten kommer.
Mere...
Efter en 0 bon i fredags, sidder vi nu indeblæste her i Jezera i dag, søndag.
Dette giver dog lidt ro til at efterse diverse splejsninger og forfang inden det går løs igen i morgen.
I går havde vi en pragtfuld dag på havet, hvilket resulterede i 2 gode tun omkring de 40 kg.
Eneste "minus" på dagen kom fra det støjinferno af jubelbrøl fra vores nabobåd!
Jeg talte 11 højtråbende seancer fra Jokeren og hans makker, en på Roskildeegnen kendt producent af kvalitetstrollingagn. Imponerende!
Vender tilbage med ny rapport i morgen aften.
Over and out!"

Ingen kommentarer: