søndag den 24. april 2011

KINETIC - koger på kysten.

News from Kinetic / Fairpoint Outdoors


5 blankfisk over 3 kilo – massere af store ørreder på ny Magic Minnow agn

Det er langtfra normalt at genudsætte en tindrende blank overspringer på over 3 kilo, men til tider kan det være det eneste rigtige at gøre, hvis du allerede har rigeligt med store fisk liggende på stranden.

Netop den situation oplevede testfiskeren David Thormar fra Kinetic i forrige uge, da han var afsted for at testfiske den nye Magic Minnow kystagn ”Stealth 360” – en agn, der vil blive introduceret senere i år.

Stealth 360 viste sig at være perfekt til store havørreder denne dag, hvor David var taget til Østersøkysten i den sydvestlige del af Danmark.

Vinden var kraftig og bølgerne blev til stadighed voldsommere, mens David affiskede et stræk hvor flere andre kystfiskere også var i gang. Denne dag var David og den nye Stealth 360 helt urørlige og ingen var i nærheden af de at opleve det samme fantastiske fiskeri. Gang på gang krogede og landede David store fisk i bølgerne. Flere fisk blev hjemtaget – bl. a. fisk på 3,2 og 4,8 kilo – mens andre blev genudsat. Totalt krogede David 9 fisk og kun en enkelt blev mistet under fighten. Desværre var det dagens potentielt største fisk – en tromletyk blankfisk omkring de 7 kilo der faldt af inde foran landingsnettet. 4,8 kilos fisken blev fanget få kast efter og så til sammenligning lille ud! Ud af den totale fangst var fem af ørrederne flotte blankfisk på over tre kilo!

Et billede af den nye Magic Minnow Stealth 360 må vente lidt endnu. Nyd i stedet fotoet af dagens største på 4,8 kilo. David arbejder på et par historier til Fisk & Fri, så der vil sikkert blive mulighed for at læse flere detaljer om fangsten i et kommende nummer…

Have fun - catch more fish!
Med venlig hilsen / Best regards

Peter Kirkby, Marketing Coordinator

------------------------------------------------
Jan Svenstrup - jan@wildwater.dk

Ingen kommentarer: