fredag den 11. marts 2011

Fjord ørred til Peter- Kinetic.

Forår på Fjorden....

"Hej Jan
Vanvittigt havørredfiskeri

Når isen bryder op og smelter eller driver væk fra fjordområderne, kan havøredfiskeriet mildest talt være vanvittigt. Lige nu lader det til at vinteren er ved at slippe sit tag i Danmark, og i løbet at de næste dage vil kraftig vind og høje temperaturer få isen til at forsvinde mange steder. Vær klar når det sker.

I begyndelsen af februar brød isen og mange fjorde var åbne i en uges tid. Peter Kirkby fra Kinetic var på det rette sted på rette tidspunkt, da det skete. Ørrederne gik helt amok og i løbet af en hektisk dags fiskeri fangede han 20 havørreder. De største var flotte overspringere på 1,5 – 2 kilo og over halvdelen af fiskene holdt mindstemålet. Der blev dog kun hjemtaget to fisk.

Dagens to bedste agn var Magic Minnow, Goby på 14 g i den nye 2011 farve ”Pattegrisen” samt en lille transparent, brun Mini Goby på 8,3 g.
På Kinetics YouTube Kanal, www.youtube.com/user/kineticfishing finder du en video, som blev optaget I løbet af den første times hektiske fiskeri. Tjek den ud, der af masser af action på den lille Goby kystwobler!"

Videoen kan også ses på: http://www.youtube.com/watch?v=zQoQVdoXjoI

Det er ligeledes muligt at downloade en kopi af videoen til brug på din/jeres hjemmeside:

https://www.yousendit.com/download/eURCeVd0NEh6NE94dnc9PQ

Have fun - catch more fish!
Med venlig hilsen / Best regards

Peter Kirkby, Marketing Coordinator


Jan Svenstrup - jan@wildwater.dk

Ingen kommentarer: