tirsdag den 8. marts 2011

SÅ kom-foto af kæmpe laksen fanget i Øresund igår.

Hr. Ruben Rasmussen - 78 år- med sit livs fangst -Øresunds laks på 115 centimeter og 15,6 kilo !!


 IGÅR MANDAG den 7. marts 2011 - blev der gjort en sensationel laksefangst på Øresund. Ruben Rasmussen fra Hornbæk var med fiskekutteren Havstrygeren på torskefiskeri, men i stedet for torsk fik han sig en noget anden og overraskende fangst!

Havstrygeren havde lagt til i det ordlige Øresund ud for Ålsgårde, klokken blev ringet og lystfiskernes pirke røg mod bunden. Pludselig fik Ruben Rasmussen, der er 78 år, et hårdt hug på den rød og sorte hjemmelavede pirk på 150 gram. En vild fight fulgte, der absolut ikke mindende om torskens måde at fighte på, og det forklarede sig også da en kæmpemæssig sølvskinnende skabning kom til syne i overfalden. En kæmpe laks på intet mindre end 115 centimeter og 15,6 kilo var hvad Ruben havde fanget! Det er en af de største laks nogensinde taget i Øresund – hvis ikke den største!

Der er blevet sendt skælprøver ind til Jens Peder Jeppesen Øresundsakvariet, og hovedet bliver også snart indsendt. Her vil der blive taget adskillige prøver for at aldersbestemme fisken og finde anden baggrund bag fisken. Citat : Fisk & Fri

Jan Svenstrup - jan@wildwater.dk

Ingen kommentarer: